2014. augusztus 15., péntek

Selejtek

Fandom: Ace of Diamond
Páros: MiyukixFuruya
Korhatár: 14
Figyelmeztetés: spoiler!!
Szavak száma: 178
Picike és egyszerű, a most futó manga alapján született meg.










A pálya zajos volt a játékosok és nézők zsivajától, az ütők suhintásától, és a labda pattanásaitól. Ők mindettől a zűrzavartól távol, a kispad végében ültek, némán, egymás mellett. Fogó és dobója együtt lettek ide száműzve. Mindketten sérültek és játékra alkalmatlanok voltak. Hátráltatták a csapatot, selejtek lettek.
Furuya a másik vállára ejtette a fejét, a szemüveges nem mozdult. Társai a pályán levőkért kiáltottak, akik még képesek voltak küzdeni. Nem is kellett figyelni a játékot, a hangok tökéletes jelentést adtak róla; a labda éles, koppanó hangja, ahogy az ütő hozzáér, cipők dobogása a homokban, egy kétségbeesett jajdulás, a közönség moraja. Futó a másodikon. És ő nem tehet érte semmit. A csapata szenved. És még valaki más is, akinek tisztán hallotta ziháló lélegzetét balja felől.
Miyuki rákulcsolta ujjait Furuya ölében pihentetett kezére, és kettőjük közé húzta. A fiú bőrkeményedését simogatta, miközben a megfáradt ujjak erőtlenül, de hálásan szorítottak vissza.
Vége volt a védekezésüknek, csapattársaik lassan szállingóztak vissza a kispadhoz, a zajok felerősödtek, megindult a mozgolódás körülöttük. Őket azonban nem zavarta meg senki. Lassan merültek el saját világukban, egymás melegében, egymás fájdalmában. 

2 megjegyzés: